Oferte

Tu ești cel mai valoros membru al echipei Opera Dental!

Pentru ca preventia este cea mai importanta, iti oferim toate facilitatile pentru a avea o dantura sanatoasa si implicit pentru a-ti mentine confortul si frumusețea​.

Solicită în clinica noastră să te înrolezi în oricare dintre planurile de mai jos, care ți se potrivește!

​Cu fiecare an in care iti respecti planul de tratament si vizitele la control periodic, avansezi cate o noua treapta in programul “Crescendo”, ceea ce iti adauga cate 5% reducere la toate tratamentele de care ai nevoie in clinica noastra.​

Poti astfel ca in cinci ani sa beneficiezi de reduceri de peste 20%, doar pentru ca ai fost alaturi de noi in atingerea si mentinerea unui zambet perfect!

Vino la Opera Dental împreună cu un coleg sau prieten, cu un membru al familiei sau pur și simplu recomandă-ne unei cunoștințe, și vei beneficia instantaneu de o extra reducere de 5% la toate serviciile Opera Dental, cu condiția ca amândoi să vă respectați planul de tratament și programările periodice la control.

Vino la Opera Dental împreună cu trei colegi sau prieteni, membri ai familiei sau cunoștințe cărora ne-ai recomandat, și vei beneficia de o extra reducere de 10% la toate serviciile Opera Dental, cu condiția ca toți patru să vă respectați planul de tratament și programările periodice la control.

Pentru companii sau organizații compuse din mai mult de zece membri, Opera Dental pune la dispoziție programul Orchestra. Pentru mai multe detalii, te invităm la clinica noastra.

Opera Dental susține compasiunea, grija și viața.

Dacă ești donator de sânge, ai 10% extra reducere la toate serviciile Opera Dental, cu condiția să îți respecți planul de tratament și programările periodice la control. Frecvența minimă a donațiilor, pentru a beneficia de această ofertă este de o data pe an.

background image

LUNI – VINERI, 9:00 – 20:00

Bdul UNIRII 14, BUCURESTI