Protetica

PROTETICA
Lipsa unuia sau mai multor dinti agraveaza garantat situatia danturii tale.

Protetica dentara este ramura medicinei stomatologice ce se ocupa cu realizarea lucrarilor fixe: fatete, coroane si punti dentare sau mobile, proteze totale sau partiale, respectiv incrustatii dentare.

Apeleaza cu incredere la noi, daca dantura ta nu este completa!
Impreuna, vom stabili cea mai buna optiune pentru tine.
Te vom ajuta sa obtii un zambet perfect intr-un timp scurt.
Folosim cele mai bune materiale existente pe piata, pentru o lucrare impecabila estetic si durabila.

Puntile dentare sunt solutia tehnica prin care fixam mai multe coroane dentare lipite, cu conditia ca minim o coroana sa acopere un spatiu ramas in urma unei extractii dentare. Acest tip de tratament este ales cand implantul nu este posibil.

  • Rapiditate – durata medie de executare a unei lucrari protetice este de doua saptamani.
  • Functionalitate – Pe langa faptul ca o lucrare ascunde lipsurile dentare vizibile, aceasta are rolul si de a te ajuta in procesul de masticatie. Cu alte cuvinte, o lucrare bine realizata inlocuieste din toate punctele de vedere lipsa unuia sau mai multor dinti.
  • Estetica de top – Una dintre cele mai provocari ale noastre este ca tu sa te bucuri de lucrari ce par a fi naturale. Cei care ne-au trecut pragul se bucura de o estetica fidela dintilor naturali.

Medicii nostri specialisti in Protetica sunt:


Warning: Creating default object from empty value in /home2/operadental/public_html/wp-content/plugins/elements-portfolio/inc/vc_portfolio.php on line 80
ECHIPA NOASTRA
background image

LUNI – VINERI, 9:00 – 20:00

Bdul UNIRII 14, BUCURESTI