Oferte

Tu ești cel mai valoros membru al echipei Opera Dental!

Pentru că prevenția este cea mai importantă, îți oferim toate facilitățile pentru a avea o dantură sănătoasă și implicit pentru a-ți menține confortul și frumusețea​.

Solicită în clinica noastră să te înrolezi în oricare dintre planurile de mai jos, care ți se potrivește!

​Cu fiecare an în care îți respecți planul de tratament și vizitele la control periodic, avansezi câte o nouă treaptă în programul “Crescendo”, ceea ce îți adaugă cate 5% reducere la toate tratamentele de care ai nevoie în clinica noastră.​

Poți astfel ca în cinci ani să beneficiezi de reduceri de peste 20%, doar pentru că ai fost alături de noi în atingerea și menținerea unui zâmbet perfect!

Vino la Opera Dental împreună cu un coleg sau prieten, cu un membru al familiei sau pur și simplu recomandă-ne unei cunoștințe, și vei beneficia instantaneu de o extra reducere de 5% la toate serviciile Opera Dental, cu condiția ca amândoi să vă respectați planul de tratament și programările periodice la control.

Vino la Opera Dental împreună cu trei colegi sau prieteni, membri ai familiei sau cunoștințe cărora ne-ai recomandat, și vei beneficia de o extra reducere de 10% la toate serviciile Opera Dental, cu condiția ca toți patru să vă respectați planul de tratament și programările periodice la control.

Pentru companii sau organizații compuse din mai mult de zece membri, Opera Dental pune la dispoziție programul Orchestra. Pentru mai multe detalii, te invităm la clinica noastra.

Opera Dental susține compasiunea, grija și viața.

Dacă ești donator de sânge, ai 10% extra reducere la toate serviciile Opera Dental, cu condiția să îți respecți planul de tratament și programările periodice la control. Frecvența minimă a donațiilor, pentru a beneficia de această ofertă este de o data pe an.

background image

LUNI – VINERI, 9:00 – 20:00

Bdul UNIRII 14, BUCURESTI